M:tel Siguran NET – zaštita na mobilnom i kućnom internetu

M:tel Siguran NET – zaštita na mobilnom i kućnom internetu

Link na izvornu vijest

BANJALUKA – Za bezbjedno surfovanje, m:tel usluga Siguran NET usluga pruža pouzdanu zaštitu korisnicima mobilnih i svih ostalih uređaja povezanih na internet u m:tel mreži.

M:tel Siguran NET – zaštita na mobilnom i kućnom internetu

FOTO: M TEL

Za samo 1,17 KM mjesečno, Siguran NET predstavlja vaš neprobojni štit u digitalnom svijetu, osiguravajući vam privatnost i sigurnost na internetu.

Aktiviranjem ove usluge putem portala Moj m:tel, dobićete pristup korisničkom portalu gdje možete pronaći detaljne informacije i pregled sigurnosnih incidenata od kojih vas je ovaj servis zaštitio. Na korisničkom portalu možete blokirati ili filtrirati pristup različitim kategorijama sadržaja za vas i članove vaše porodice te zaštititi djecu od neželjenog sadržaja.

Usluga Siguran NET uključuje roditeljsku kontrolu, poznatu kao Zaštita djece, koja omogućuje roditeljima da kontrolišu sadržaj kojem njihova djeca mogu pristupiti putem interneta. Roditelji mogu aktivirati uslugu na mobilnim brojevima svoje djece i blokirati pristup sadržajima poput Instagrama, Tik-Tok-a, YouTube-a i slično, kao i odrediti eventualne vremenske izuzetke kada će pristup tim sadržajima biti omogućen.

Korišćenje alata poput Sigurnog Neta doprinosi stvaranju sigurnog internet okruženja te zaštiti najmlađih korisnika u modernom tehnološkom društvu.

Detaljno uputstvo o korišćenju i aktivaciji usluge Siguran NET pronađite na linku mtel.ba/siguran-net, a za više informacija pozovite 0800 50 000. P. R.

Чланак M:tel Siguran NET – zaštita na mobilnom i kućnom internetu се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?