U JEDNOM DANU NAPRAVILA ŠEST ESTETSKIH ZAHVATA! DOKTORI NE ŽELE VIŠE DA RADE NA NJENOM LICU

U JEDNOM DANU NAPRAVILA ŠEST ESTETSKIH ZAHVATA! DOKTORI NE ŽELE VIŠE DA RADE NA NJENOM LICU

Link na izvornu vijest

U JEDNOM DANU NAPRAVILA ŠEST ESTETSKIH ZAHVATA! DOKTORI NE ŽELE VIŠE DA RADE NA NJENOM LICU

Prije nekoliko godina odlučila je drastično promijeniti svoj izgled, a sada se smatra vlasnicom “najvećih usana na svijetu”.

Usprkos doktorima koji ne žele više raditi na njenom licu, čini se kako Andrea ne planira stati s estetskim zahvatima, a nedavno se podvrgla još jednom. Ubrizgala je filere u nos kako bi izjednačila lice, a htjela je i pomladiti i spriječiti bore na tom području lica.

Instagram

Prvi put je dospjela na naslovnice kada je u jednom danu napravila šest zahvata, a u međuvremenu je otkrila da su jedoktori upozorili da bi dodatni fileri mogli biti “opasni po život”, piše Daily Mail.

Samo filere za usne platila je oko 25.000 eura, a rezultatima je, kako tvrdi, izuzetno zadovoljna. Dok se njen hirurg boji za njeno zdravlje, Andrea je odlučna nastaviti s operacijama, a želi i doraditi područje nosa.

Instagram

The post U JEDNOM DANU NAPRAVILA ŠEST ESTETSKIH ZAHVATA! DOKTORI NE ŽELE VIŠE DA RADE NA NJENOM LICU first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?