Održana “Grudska biciklijada”: Povezivanje ljubitelja biciklizma i ljepota Gruda (FOTO/VIDEO)

Održana “Grudska biciklijada”: Povezivanje ljubitelja biciklizma i ljepota Gruda (FOTO/VIDEO)

Link na izvornu vijest

U nedjelju 19. svibnja, stotinu biciklista okupilo se na događaju koji je spojio ljubav prema biciklizmu s istraživanjem ljepota ovog kraja – “Grudska biciklijada”.

Organizirana od strane Biciklističkog kluba Grude, ova manifestacija okupila je bicikliste svih uzrasta i razina iskustva, obećavajući dan pun aktivnosti, prirodnih ljepota i zajedništva.

Okupljanje je započelo u 14 sati kod crkve sv. Kate u Grudama, gdje su sudionici s nestrpljenjem iščekivali početak avanture. Prva točka za okrjepu i uživanje bila je Vinarija Matiša na Višnjici, gdje su biciklisti imali priliku kušati kapljicu vina i osvježiti se prije nastavka vožnje. Put ih je dalje vodio kroz centar Gruda, prema Sovićima i Gorici, zaustavljajući se uz put kod Konjičkog kluba Stina u Sovićima, te crkve Svetog Stipana u Gorici. Sudionici su imali priliku upoznati se s bogatom kulturnom i povijesnom baštinom ovih mjesta.

Nakon putovanja kroz grudsko polje, biciklisti su stigli do jezera Krenica, čije je ljepote bilo neizbježno diviti se. Put ih je dalje vodio pored rodne kuće Andrijice Šimića.

Završetak biciklijade obilježen je priređenim domjenkom za sve sudionike u grudskom Parku hrvatskih branitelja, pružajući im priliku za opuštanje i druženje nakon cjelodnevnog bicikliranja.

Svi sudionici su se složili da je “Grudska biciklijada” bila ne samo prilika za tjelesnu aktivnost, već i za istraživanje ljepota ovog kraja te povezivanje s prirodom i lokalnom zajednicom. Ovaj događaj je potvrdio da je biciklizam ne samo sport, već i način istraživanja, avanture i druženja.

Ukupna dužina biciklijade iznosila je oko 40 km, obilježavajući još jedno uspješno okupljanje ljubitelja biciklizma u srcu Gruda.

Održana “Grudska biciklijada”: Povezivanje ljubitelja biciklizma i ljepota Gruda (FOTO/VIDEO) grude-online.info

Post Održana “Grudska biciklijada”: Povezivanje ljubitelja biciklizma i ljepota Gruda (FOTO/VIDEO) je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?