Reus počastio pivom cijeli stadion

Reus počastio pivom cijeli stadion

Link na izvornu vijest

Marco Reus, omiljeni nogometaš Borussije Dortmund, u subotu je pivom častio sve gledatelje svoje oproštajne utakmice u Bundesligi.

– Sve sam unaprijed isplanirao i sve je ispalo savršeno, neizmjerno sam zahvalan za svu ljubav koju su mi navijači ukazali, rekao je Reus nakon što je zabavio i počastio više od 80.000 ljudi na Borussijinom stadionu.

Da sve bude kao u priči, na terenu se pobrinuo i sam Reus, koji je u 4-0 pobjedi Dortmunda nad Darmstadtom zabio gol i imao jednu asistenciju.

Nakon utakmice klub je na Instagramu objavio fotografiju Reusove poruke navijačima.

– Hvala vam na svemu, oproštajno pivo na moj račun, poručio je Reus. Nije objavljeno koliki je bio račun za taj čin.

Reus (34) ovo ljeto napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina provedenih u klubu, ali neće odmah objesiti kopačke o klin jer će karijeru nastaviti u klubu čije ime još nije objavljeno.

Za Borussiju je odigrao 428 utakmica i postigao 170 golova.

Klub iz Dortmunda još čeka najvažnija utakmica sezone – finale Lige prvaka 1. lipnja na Wembleyju protiv Real Madrida.

Objava Reus počastio pivom cijeli stadion pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?