Otkrijte nove, moderne odjevne kombinacije za žene i muškarce iz trgovine UPIM

Otkrijte nove, moderne odjevne kombinacije za žene i muškarce iz trgovine UPIM

Link na izvornu vijest

Osvježite vaš proljetni look odabirom modernih kombinacija za žene i muškarce iz asortimana talijanskog modnog branda UPIM iz prodajnog centra Mališić Međugorje.

UPIM ovoga proljeća i ljeta donosi prozračnost,eleganciju i kvalitetne materijale u kojima ćete se osjećati ugodno tijekom cijeloga dana, te laska svakoj figuri neovisno o konfekcijskom broju.

Neovisno birate li poslovni stil ili volite udobnije i ležernije kombinacije u ponudi UPIM-a pronaći ćete upravo ono što tražite.
Napominjemo da u trgovini UPIM možete pronaći veličine do konfekcijskog broja 56.

Budite slobodni i lijepo odjeveni u svakoj prigodi uz modne kombinacije za žene i muškarce iz trgovine UPIM –prodajni centar Mališić Međugorje.

MODNE KOMBINACIJE IZ KOLEKCIJE P/LJ TALIJANSKOG BRANDA UPIM ZA ŽENE I MUŠKARCE!

Kontakt:

UPIM

Prodajni centar Mališić Međugorje

Tel: 00 387 36 655 528

Facebook: https://www.facebook.com/upimhercegovina

Instagram: https://www.instagram.com/upim_hercegovina/?hl=hr

The post Otkrijte nove, moderne odjevne kombinacije za žene i muškarce iz trgovine UPIM appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?