Snažne turbulencije: Jedna osoba poginula na letu iz Londona, više od 30 ozlijeđenih

Snažne turbulencije: Jedna osoba poginula na letu iz Londona, više od 30 ozlijeđenih

Link na izvornu vijest

Jedna je osoba poginula, a više od 30 je ozlijeđeno na letu iz Londona u Singapur koji su pogodile snažne turbulencije, javila je zrakoplovna kompanija, prenosi BBC.

Boeing 777-300ER za Singapur preusmjeren je u Bangkok i sletio u 15:45 po lokalnom vremenu.

U zrakoplovu je bilo ukupno 211 putnika i 18 članova posade, navodi se u priopćenju zrakoplovne kompanije Singapore Airlines, koja je izrazila sućut obitelji preminulog.

Singapore Airlines je priopćio da surađuju s lokalnim vlastima na Tajlandu kako bi pružili hitnu medicinsku pomoć te da u Bangkok šalju tim za pružanje dodatne pomoći.

– Naš prioritet je pružiti svu moguću pomoć svim putnicima i članovima posade u zrakoplovu, naveli su u priopćenju, prenosi Jutarnji list.

Objava Snažne turbulencije: Jedna osoba poginula na letu iz Londona, više od 30 ozlijeđenih pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?