Državni tajnik Milas posjetio Ljubuški

Državni tajnik Milas posjetio Ljubuški

Link na izvornu vijest

Državni tajnik Milas posjetio Ljubuški

Tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas u srijedu je posjetio Grad Ljubuški. Tom prigodom održan je radni sastanak na kojem su, uz Milasa, sudjelovali gradonačelnik Vedran Markotić, predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić i Žana Ćorić, savjetnica s posebnim položajem za pitanja Hrvata u BiH.

Sudionici sastanka dotaknuli su se dosadašnjih projekata realiziranih u Ljubuškom uz potporu ureda i Vlade Republike Hrvatske, kao što je obnova zgrade Gradske galerije, a među projektima koji je dobio potporu je i budući Povijesno-memorijalni centar Domovinskog rata te je razgovarano o nastavku potpore i novim projektima

Gradonačelnik Markotić je zahvalio državnom tajniku Milasu i Vladi Republike Hrvatske na svemu što su dosad učinili za Ljubuški i na potpori projektima od velike važnosti za lokalnu zajednicu pri tome izrazivši uvjerenje kako će suradnja Grada Ljubuškog i Središnjeg ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske biti nastavljena i u narednom razdoblju.

Prilikom posjeta Ljubuškom, Milas je nazočio i manifestaciji „Dani mladog krumpira – Ljubuški rani“ koja je održana u organizaciji Poljoprivredne zadruge „Plodovi zemlje“ Ljubuški i Udruge poljodjelaca u ŽZH.

Objava Državni tajnik Milas posjetio Ljubuški pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?