Priopćenje Roditeljskog vijeća širokobriješke Gimnazije

Priopćenje Roditeljskog vijeća širokobriješke Gimnazije

Link na izvornu vijest

Poštovani,

obraćamo Vam se kao Roditeljsko vijeće Gimnazije fra Dominika Mandića kako bismo izrazili našu punu podršku priopćenju Djelatnika i učenika Srednje strukovne škole Široki Brijeg jer imamo isti problem.

Svjesni smo izazova i teškoća s kojima su se suočili učenici i djelatnici Srednje strukovne škole nakon požara u širokobriješkoj gimnaziji, što je rezultiralo njihovim izmještanjem u zgradu Prve osnovne škole, te obvezom održavanja nastave u drugoj smjeni. Razumijemo da su posljedice ovakve organizacije nastave brojne i ozbiljne: lošiji školski uspjeh, kasni dolasci kućama, poremećen ritam života obitelji, umor i iscrpljenost učenika i djelatnika, jer se to isto odnosi i na učenike Gimnazije fra Dominika Mandića.

Smatramo da su ovi problemi utjecali na kvalitetu obrazovanja i svakodnevni život svih uključenih. Stoga apeliramo na nadležne institucije da uvaže prijedloge i sugestije Djelatnika i učenika Srednje strukovne škole, te pronađu odgovarajuće rješenje za školsku godinu 2024./2025. koje će biti u interesu svih učenika i njihovih obitelji.

Podržavamo prijedlog o naizmjeničnoj smjeni sa školom u kojoj su trenutno gosti kao jedno od potencijalnih rješenja. Uvjereni smo da je moguće pronaći kompromis koji će omogućiti bolju organizaciju nastave i smanjenje stresa za sve sudionike obrazovnog procesa.

U nadi da će prevladati poštenje, razumijevanje, pravednost i empatija, te da će se donijeti odluka koja će biti u najboljem interesu učenika, djelatnika i nas kao roditelja, srdačno Vas pozdravljamo.

S poštovanjem,

Roditeljsko vijeće Gimnazije fra Dominika Mandića

The post Priopćenje Roditeljskog vijeća širokobriješke Gimnazije first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?