Likovne radionice u Čitluku

Likovne radionice u Čitluku

Link na izvornu vijest

Ovaj svibanj bio je iznimno kreativan u Čitluku, održano je nekoliko likovnih radionica koje su okupile roditelje, djecu i mlade zaljubljenike u umjetnost. Radionice organizira i izvodi akademski slikar i profesor likovnih umjetnosti Vilim Parić.

Likovna radionica Roditelj & dijete

Jedna od najposebnijih radionica ovog mjeseca bila je radionica “Roditelj i dijete”. Roditelji i njihova djeca su imali jednstvenu priliku okušati se u slikanju u tehnici akrilika na platnu. Zadatak je bio da svaki par roditelj/dijete načini unikatan diptih, tj. sliku iz dva dijela koja se savršeno nadopunjuju uz svoje male “savršenosti i nesavršenosti”. Nastale su zaista predivne kompozicije koje će zauvijek ostati kao uspomena na kreativni susret, te naći svoje mjesto na zidovima domova svih sudionika.
Radionica “Roditelj i dijete” je kreativni koncept osmišljen kako bi roditelji i njihova djeca zajedno istraživali umjetnost i izražavanje kroz različite likovne medije. Radionica pruža priliku za dublje povezivanje između roditelja i djece kroz zajedničko stvaranje, istraživanje i izražavanje.

Po završetku radionice, svaki od sudionika izašao je s vlastitim likovnim radom kao trajnim podsjetnikom na zajedničku kreativnu pustolovinu.


















Termini radionica “Roditelj i dijete” u lipnju su:

• Utorak, 4.6. u 18:00 sati
• Utorak, 11.6. u 18:00 sati
• Utorak, 18.6. u 18:00 sati
• Utorak, 25.6. u 18:00 sati

Sve prijave i informacije možete dobiti putem DM-a ili na broj: 063 575 624.
Cijena je 25 KM po sudioniku. Mjesto održavanja: Čitluk. Broj mjesta je ograničen.

Likovna radionica “Mali princ”
Također su održane dvije radionice za djecu i mlađe uzraste pod nazivom “Mali princ”. Radionice su bile inspirirane likom Malog princa, a sudionici su slikali planetarni krajolik s Malim princom kao glavnim protagonistom. Koristili su akrilne boje i pijesak, a slikali na okruglim platnima radi boljeg doživljaja. Dojmovi sudionika su bili izvanredni – ozarena lica dovoljno govore jer su svi ponijeli kući svoja mala remek-djela.
Sljedeći termini radionice “Mali princ”:
Četvrtak , 6.6. u 18:00 sati
Četvrtak , 20.6. u 18:00 sati

Sve prijave i informacije možete dobiti putem DM-a ili na broj: 063 575 624.
Radionica je namijenjena isključivo mladima i mlađim uzrastima. Broj mjesta je ograničen.
Cijena je 30 KM po sudioniku. Mjesto održavanja: Čitluk.

Pozivamo vas da se prijavite i pridružite i u mjesecu lipnju na kreativnim druženjima.
Svaka radionica donosi novo iskustvo i priliku za izražavanje kroz umjetnost.

Vidimo se u Čitluku!

The post Likovne radionice u Čitluku appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?