KK Zavoznik u prelijepom prirodnom okruženju Širokobriježanima priredili fantastičan dan, pogledajte reportažu

KK Zavoznik u prelijepom prirodnom okruženju Širokobriježanima priredili fantastičan dan, pogledajte reportažu

Link na izvornu vijest

Širokobriješki kraj obiluje prirodnim ljepotama u kojima još ljepše zasjaje događaji koje u velikom stilu znaju prirediti ovdašnji ljudi. Jedan takav događaj se dogodio upravo u subotu u prelijepom ambijentu širokobriješkog zaseoka Zavoznik, točnije na lokalitetu Konjičkog kluba Zavoznik gdje je organizirano natjecanje u preponskom jahanju u kojem je sudjelovalo nekoliko klubova sa područja BiH. (HKK Stina, KK Zavoznik, KK Atila, KK Alat, KK Y Srbac, Fondacija zemlja mira i prijateljstva Sarajevo Rakovica)

Odlična organizacija u izvedbi KK Zavoznik, vrhunski pripremljen teren za natjecanje kao i izvanredni natjecatelji obilježi su ovaj lijepi dan. Pestotinjak gledatelja i zaljubljenika u konje i konjički sport mogli su uživati u priređenom sportskom programu i natjecanju kroz nekoliko odigranih utakmica.

Najviše sreće ali i znanja pokazala je članica KK Stina iz Gruda Marija Mikulić koja je pobijedila u tri utakmice doista vidljivim znanjem i profinjenom elegancijom kako jahačice tako i njezinih konja s kojima je danas ostvarila svoj uspjeh.

 

Nagrade najboljima udijelili Frano Pavković, Ivo Pavković te gradonačelnik Miro Kraljević

Ekipa ABCportala je napravila foto i video reportažu u kojima možete vidjeti dio atmosfere ovog sjajnog dana u KK Zavoznik.

www.abcportal.info

The post KK Zavoznik u prelijepom prirodnom okruženju Širokobriježanima priredili fantastičan dan, pogledajte reportažu first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?