IVAN I ANAMARIJA ZLATNI NA KUPU BIH U ZENICI

IVAN I ANAMARIJA ZLATNI NA KUPU BIH U ZENICI

Link na izvornu vijest

U subotu  25.5.2024. u Zenici, održan je Otvoreni Kup BiH u olimpijskom taekwondou koji je okupio više od 260 natjecatelja koji su se natjecali u disciplinama sportske borbe i formi.

Iz Posušja  je nastupilo 9 natjecatelja koji su se izborili za 2 zlatne, 2 srebrene i 4 brončane medalje, te pehar za ekipno 3. mjesto u formama. 

SPORTSKA BORBA: 

ZLATNA MEDALJA:

Anamarija Miličević

SREBRNA MEDALJA:

Filipa Bašić

BRONČANA MEDALJA:

David Milićević

Marta Grubišić 

BEZ PLASMANA: 

Dominik Jukić

FORME: 

ZLATNA MEDALJA:

Ivan Penava

SREBRNA MEDALJA:

Slavko Lončar

BRONČANA MEDALJA:

Ema Bašić

Petra Lončar

Pehar za ekipno 3. mjesto u Formama 

Na ovo natjecanje, ekipu su vodili trener Petar Boban i trenerica Lucija Bašić. Čestitamo Poskocima na uspjehu.

Objava IVAN I ANAMARIJA ZLATNI NA KUPU BIH U ZENICI pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?