Koncert je rasprodan! U Imotski stiže 20.000 ljudi

Koncert je rasprodan! U Imotski stiže 20.000 ljudi

Link na izvornu vijest

Ulaznice za koncert na kojem će na stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza nastupiti legende hrvatske glazbene scene rasprodane su u samo 48 sati.
Vijest o događaju pod nazivom “Imotski ne zaboravi” privukla je posebnu pažnju iz razloga što će pored Mate Bulića i Dražena Zečića nastupiti i Marko Perković Thompson.

Thompson je svoj posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti zbog zdravstvenog stanja sina Ante Mihaela, a u međuvremenu je snimio domoljubnu pjesmu “Zemlja heroja”.

Cijena ulaznica iznosile su od 30 do 60 eura, a obožavatelji se nadaju reprizi, no kako tvrdi jedan od organizatora koncerta, Ivan Ivkošić za 24 sata, za to će se morati još malo strpjeti.

Nema žurbe. Ne natječemo se s Arenama, ovdje smo da uživamo u kvalitetnoj hrvatskoj glazbi i dobrim izvođačima. Kompletna organizacija se radi na najvišoj mogućoj razini te će posjetitelji zasigurno biti oduševljeni doživljenim. Imotska krajina ima bogati program u razdoblju od 5. do 15. kolovoza, a mi smo s ovim koncertom to uveličali, rekao je Ivkošić koji je potvrdio kako na stadion stiže 20.000 ljudi.

Objava Koncert je rasprodan! U Imotski stiže 20.000 ljudi pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?