Poziv na obilježavanje 40. obljetnice mature 7. generacije maturanta čitlučke srednje škole

Poziv na obilježavanje 40. obljetnice mature 7. generacije maturanta čitlučke srednje škole

Link na izvornu vijest

Organizacijski odbor proslave 40. obljetnice mature 7. generacije maturanata čitlučke srednje školea vještava sve kolege i kolegice iz spomenute generacije kako će se proslava obljetnice održati u petak, 31. svibnja 2024. godine.

Proslava će započeti zajedničkim okupljanjem na misnom slavlju za poginule i umrle kolege te pokojne profesore u crkvi sv. Nikole Tavelića u Donjem Velikom Ograđeniku, s početkom u 19 sati. Nakon misnog slavlja maturanti, koji su maturirali 1984. godine, obići će groblja kako bi na posljednjim počivalištima svojih poginulih i umrlih kolega, kao i profesora, zapalili svijeće.

Zajednička večera održat će se u Hotelu Brotnjo u 20,30 sati te će to biti prigoda za zajedničko druženje i prisjećanje na dane kada su slavljenici pohađali odijele za ekonomiste, trgovce, stolare, strojare i strojobravare.

Ovakvu proslavu svi očekuju s velikom radošću i nestrpljenjem, a više informacija zainteresirani mogu dobiti pozivom na telefonske brojeve:
063/377-456, Anđelka Gakić;
063/133-443, Franjo Stojić;
063/320-246, Damir Mandarić;
063/321-783, Željko Ostojić;
063/377-113, Matiša Pehar i
063/322-551, Ante Milićević.

U moru života
što vječno kipi,
što vječno hlapi,
stvaraju se opet,
sastaju se opet,
možda iste kapi …

Citluk.ba

The post Poziv na obilježavanje 40. obljetnice mature 7. generacije maturanta čitlučke srednje škole appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?