Luka Modrić otkrio gdje će živjeti u mirovini: ‘To je naš plan kad završim igračku karijeru‘

Luka Modrić otkrio gdje će živjeti u mirovini: ‘To je naš plan kad završim igračku karijeru‘

Link na izvornu vijest

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nada se produženju ugovora s Real Madridom poslije subotnjeg finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund.

– Nadam se da će se to dogoditi – izjavio je 38-godišnji Modrić u ponedjeljak kasno navečer u intervjuu španjolskoj radijskoj postaji COPE.

Modriću, koji od ljeta 2012. igra za Real Madrid, ugovor istječe za mjesec dana. Odbio je govoriti o pregovorima s upravom oko produženja suradnje.

– Ne mogu ništa reći. Sada je finale Lige prvaka pa moramo biti fokusirani. Ostalo će se znati kada bude vrijeme – odgovorio je.

Španjolski prvak Real Madrid igrat će u subotu u Londonu protiv Borussije Dortmund, petoplasirane momčadi njemačkog prvenstva. To mu je posljednja utakmica u sezoni.

– Jedva čekam tu utakmicu. Pripremam se za nju kao da ću igrati. Ne budem li igrao od početka, ući ću kasnije – objasnio je hrvatski veznjak.

– Osjećam se jako dobro, fizički i psihički – napomenuo je.

Modrić, najstariji igrač Real Madrida, ove sezone je nastupio u 45 utakmica od čega je polovica bila u početnoj postavi. Trener Carlo Ancelotti provodi klupsku politiku pomlađivanja momčadi zbog čega hrvatskog igrača često ostavlja na klupi.

– U početku mi je bilo to teško razumjeti jer sam tijekom čitave karijere bio u početnom sastavu. Kasnije sam prihvatio tu svoju novu ulogu, te mislim da sam dobro odigrao i da je trener zadovoljan – izjavio je.

Poručio je da “nikada neće prihvatiti” da ne igra nego će se “boriti” za mjesto u momčadi, ali bit će na dispoziciji ekipi kada joj zatreba.

– Mislim da sam to dobro radio dosad – istaknuo je.

Rekao je da njegov odnos s Ancelottijem “manje-više dobar kao i uvijek”.

– Odnos se nije promijenio puno. Međusobno se poštujemo i razgovaramo kao i uvijek. No naravno da nisam zadovoljan kada ne igram – rekao je.

The post Luka Modrić otkrio gdje će živjeti u mirovini: ‘To je naš plan kad završim igračku karijeru‘ first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?