Nogometaši Ljubuškog u  derbiju kola na Babovcu svladali Međugorje s 3:0

Nogometaši Ljubuškog u derbiju kola na Babovcu svladali Međugorje s 3:0

Link na izvornu vijest

Nogometaši Ljubuškog u  derbiju kola na Babovcu svladali Međugorje s 3:0

U 28. kolu Druge lige FBiH – skupina Jug, nogometaši Ljubuškog jučer su u susjedskom derbiju, ali i derbiju kola, na Babovcu svladali Međugorje rezultatom 3:0, na poluvremenu je bilo 2:0.

Domaćini su poveli već u 5. minuti susreta golom Luke Bebeka, na 2:0 povisio je Bože Milas u posljednjoj minuti prvog poluvremena i tim rezultatom se otišlo na odmor. Svojim drugim golom u 68. minuti utakmice, konačnih 3:0 postavio je Luka Bebek.

Ljubuški je nastupio u sljedećem sastavu:

Lovro Maslać, Tomislav Bošnjak, Veselko Vištica, Mateo Mucić, Marin Brkić, Mario Puljić, Nikola Granić, Bože Milas, Gabrijel Puljić, Luka Bebek, i Grgo Vasilj.

U igru su, u drugom poluvremenu, umjesto Nikole Granića, Gabrijela Puljića, Veselka Vištice Maria Puljića i Grge Vasilja ušli Noah – Luka Šimić, Stanko Mišetić, Josip Šošić, Ilija Vego i Franjo Vučić. 

Ljubuški je ovom pobjedom zadržao treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici s 51 bodom iz 26 utakmica. Prvoplasirano Kruševo i drugoplasirano Brotnjo također su upisali pobjede u ovom kolu i zadržali vodeće pozicije. Kruševo je slavilo na domaćem terenu protiv Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja s 3:2, a Brotnjo na Barama u Čitluku protiv Gruda 4:3. Kruševo i Brotnjo imaju po 56 boda iz 26 utakmica i bježe Ljubuškom po pet bodova.

U idućem 29. kolu, koje je na rasporedu 2. lipnja, Ljubuški će gostovati u Livnu kod Troglava 1918. U posljednjem, 30. kolu, prvenstva Ljubuški će na Babovcu ugostiti Čapljinu.

 

Objava Nogometaši Ljubuškog u derbiju kola na Babovcu svladali Međugorje s 3:0 pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?