Social Media Summit: Sara Kordić iz Busovače izabrana za Micro influencera godine

U Sarajevu je jučer održan Summit društvenih medija, gdje je mlada i talentirana Sara Kordić iz Busovače osvojila prestižnu titulu Micro Influencera godine. Ova izvanredna čast stigla je kao priznanje za njezin značajan utjecaj i angažman na društvenim mrežama, gdje Sara svojim sadržajem inspirira mnoge.

Summit društvenih medija, koji okuplja regionalne lidere u svijetu društvenih mreža, fokusira se na jedno od najvažnijih pitanja našeg vremena – utjecaj društvenih medija na ljude i tvrtke. Društvene mreže su postale dominantna sila u protoku informacija u modernom životu i sada predstavljaju glavni kanal za interakciju, komunikaciju i komercijalni marketing. Kroz ovakve događaje, stručnjaci i entuzijasti imaju priliku raspravljati o budućnosti digitalnih platformi i njihovom utjecaju na društvo.

Sara Kordić, koja dolazi iz Busovače, stekla je veliki broj pratitelja na svom Instagram profilu gdje redovito dijeli inspirativne priče, modne savjete i trenutke iz svakodnevnog života. Svojim jedinstvenim stilom i autentičnim pristupom, Sara je uspjela osvojiti srca mnogih, što je prepoznato i na ovom uglednom summitu.

“Pa bilo je i vrijeme”, našalila se Sara u opisu ispod svoje fotografije na Instagramu, izražavajući radost i ponos zbog priznanja koje je dobila. Njezina iskrena i pristupačna osobnost, u kombinaciji s kvalitetnim sadržajem, učinila ju je uzorom mnogima, a nagrada koju je primila samo je potvrda njezinog napornog rada i predanosti.

Društvene mreže su iz temelja promijenile način na koji komuniciramo i razumijemo svijet. Sara Kordić je, kao Micro Influencer godine, dokaz kako pojedinci mogu imati značajan utjecaj u ovoj digitalnoj eri, gdje se od relativno malog broja proizvođača informacija prešlo na veliki broj proizvođača, distributera i primatelja.

Čestitamo Sari Kordić na ovom izvanrednom uspjehu i želimo joj još puno inspirativnih postova i novih uspjeha u budućnosti!


Podsjetimo, Sara je ujedno uz svoju mamu Marijanu i dvije sestre Patriciu i Ivu, jedna od osnivačica uspješnog brenda torbica Cocopat.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?