Baka Sofija Vasilj iz Međugorja primjer je mladim vjernicima

Baka Sofija Vasilj iz Međugorja primjer je mladim vjernicima

Link na izvornu vijest

Baka Sofija Vasilj iz Međugorja primjer je mladim vjernicima

U četvrtak je u Međugorju mnoštvo vjernika sudjelovalo u procesiji Tijelova.
Na tisuće ljudi u veličanstvenoj procesiji obilježilo je Svetkovinu presvetog tijela i krvi Kristove.

Nakon večernje svete mise, župljani i hodočasnici krenuli su u procesiju koju je predvodio fra Jure Barešić.

Fotografije s ovog katoličkog blagdana objavio je Radio Mir Međugorje, a posebno se istaknula jedna – ona bake Sofije Vasilj.

Iako su joj 93 godine, baka Sofija je prilikom prolaska Presvetog oltarskog Sakramenta pala na koljena i na taj način “očitala lekciju” mlađim vjernicima.

Sofija, inače majka šestero djece, je jednom prilikom u razgovoru za Radio Mir Međugorje kazala kako je u njenoj obitelji molilo ujutro, u podne i navečer bez obzira na mnoštvo poslova.

I dan danas redovito ide svetoj misi, te svakodnevno moli, bilo to osobne molitve, da čita molitvenik, ili knjige o svecima.

Ništa ja ne želim priko Božje milosti. Što god Bog želi neka nam to podari. Eto. Neću Bogu zapovijedat. Daj Bože znak ovi, znak oni. Bog zna šta je nam potrebno. Samo se Bogu pridaj. I njegovoj milosti. I ne boj se. U Boga ne sumnjajkazala je tada za Radio Mir Međugorje.

Objava Baka Sofija Vasilj iz Međugorja primjer je mladim vjernicima pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?