Svečani prijam rukometašica HRK Grude i proslava 9. naslova prvakinja BiH

Svečani prijam rukometašica HRK Grude i proslava 9. naslova prvakinja BiH

Link na izvornu vijest

U srijedu 29. svibnja 2024. godine načelnik općine Grude Ljubo Grizelj sa suradnicima, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Daniela Perić i ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH Tomislav Pejić upriličili su prijam i svečanu večeru za rukometne prvakinje Bosne i Hercegovine, HRK Grude.

Domaćini prijama čestitali su svim igračicama, trenerima kao i upravi HRK Grude na osvojenom 9. naslovu prvakinja Bosne i Hercegovine.

Načelnik Grizelj je u svom prigodnom obraćanju kazao kako HRK Grude s ponosom predstavlja ime općine Grude diljem Europe i svojim izvanrednim rezultatima zaslužuje punu podršku od strane općinskih i županijskih vlasti. Istaknuo je kako je ovaj prijam organiziran povodom obilježavanja 15 godina postojanja kluba, osvajanja 9. naslova prvakinja BiH te da su sportski rezultati koje je klub postigao u tih 15 godina, a to je 9 naslova prvaka BiH i 5 naslova pobjednika KUP-a BiH u seniorskoj te niz naslova državnih prvaka BiH u mlađim dobnim skupinama, nešto što izaziva divljenje i poštovanje te da su to rezultati koji se teško mogu naći u bilo kojem sportu kako u BiH tako i u puno široj regiji.

Predsjednik HRK Grude, Zoran Trlin je zahvalio domaćinima na prijamu i čestitkama kao i podršci koju klub ima od općinskih i županijskih razina vlasti. Istaknuo je kako naše rukometašice ime Gruda koje je uvijek bilo u nazivu kluba, ponosno nose po domaćim i europskim dvoranama od Islanda, Portugala, Rumunjske, Njemačke, Nizozemske, Hrvatske, Crne Gore… Posebno je važno kazati kako je HRK Grude najuspješniji BiH ženski rukometni klub u povijesti BiH sa 9 naslova prvaka BiH i 5 naslova pobjednika KUP-a BiH i to sve u zadnjih 10 godina što je jedinstven sportski rezultat.

Post Svečani prijam rukometašica HRK Grude i proslava 9. naslova prvakinja BiH je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?