Bik ozlijedio muškarca na bikijadi u Radošiću, prevezen u splitsku bolnicu

Bik ozlijedio muškarca na bikijadi u Radošiću, prevezen u splitsku bolnicu

Link na izvornu vijest

ŠEZDESET osmogodišnji muškarac ozlijeđen je danas popodne tijekom bikijade u Radošiću, u općini Lečevica, te je prevezen u splitski KBC, doznaje se u policiji i bolnici.

Ima ozljedu abdomena

Nesreća se dogodila nešto poslije 13 sati u Radošiću gdje se održavala bikijada, kada se u jednom trenutku bik otrgnuo nadzoru i ozlijedio 68-godišnjaka, doznaje se od glasnogovornice splitsko-dalmatinske Policijske uprave Sanje Nazlić.

Ozlijeđeni muškarac je odmah vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Split.

Bik je stavljen pod nadzor, a policija će na mjestu događaja obaviti očevid kako bi utvrdili okolnosti tog događaja.

U splitskom Kliničkom bolničkom centru kažu da je 68-godišnjak još uvijek na obradi na Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu (OHBP), te da je prema prvim procjenama zadobio ozljedu abdomena. Još se ne zna je li riječ o težoj ili lakšoj tjelesnoj ozljedi.

Objava Bik ozlijedio muškarca na bikijadi u Radošiću, prevezen u splitsku bolnicu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?