Josip Marić osvojio srebreno odličje na Europskom kupu za djecu s poteškoćama u razvoju

Josip Marić osvojio srebreno odličje na Europskom kupu za djecu s poteškoćama u razvoju

Link na izvornu vijest

U Velikoj Gorici održan je prvi Europski kup za djecu s poteškoćama u razvoju, a obilježilo ga je i postignuće Borsinog džudaša Josipa Marića, dječaka s Downovim sindromom, koji je svojim nastupom i srebrenim odličjem na ovom prestižnom natjecanju izmamio osmijehe i aplauze svih prisutnih.

Ovo povijesno natjecanje za judo je organizirala Europska judo unija, uz tehničku potporu Judo kluba Fuji.

Na turniru je nastupilo 140 natjecatelja iz 14 zemalja, uključujući Poljsku, Slovačku, Hrvatsku, Mađarsku, Bosnu i Hercegovinu, Rumunjsku, Izrael, Sloveniju, Srbiju, Austriju, Veliku Britaniju, Italiju, Bugarsku i Francusku, priopćeno je iz Judo kluba Borsa Mostar.

Josip je na ovom turniru imao veliku podršku svojih kolega iz kluba, djece s kojima trenira i koji su doputovali da ga gledaju.

Njegova nevjerojatna priča i uspjeh otvaraju put za mnoge druge mlade sportaše inspirirajući cijelu društvenu zajednicu, naveli su iz Judo kluba Borsa.

Objava Josip Marić osvojio srebreno odličje na Europskom kupu za djecu s poteškoćama u razvoju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?