Juniorke ŽKK Posušje pobjedom u polufinalnom turniru izborile državnu medalju: Slijedi finale u Sarajevu

Juniorke ŽKK Posušje pobjedom u polufinalnom turniru izborile državnu medalju: Slijedi finale u Sarajevu

Link na izvornu vijest

Juniorke Ženskog košarkaškog kluba Posušje u nedjelju su u utakmici odigranoj u Posušju izborile finale turnira za prvake Bosne i Hercegovine. One su u na polufinalnom turniru za prvaka BiH pobijedile ekipu Jedinstvo iz Tuzle rezultatom rezultatom 56:52.

Bila je to jedna vrhunska utakmica i još bolji ishod za domaće košarkašice. Ovom pobjedom posuške juniorke košarkašice su osigurale državnu medalju što je ogroman uspjeh za klub, ali i Posušje. Kojega sjaja će biti ta državna medalja saznat ćemo za dva tjedna na finalnom turniru koji će se odigrati u Sarajevu.

Polufinalni turnir za prvaka Bosne i Hercegovine dan ranije, također u Posušju odigrale su i mlađe kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Posušje. Za njih nije bilo dovoljno sreće i spretnosti i izgubile su od favorizirane ekipe Play-off iz Sarajeva rezultatom 49:65. One su polufinalni turnir započele pobjedom protiv Lidera iz Gradiške i pobjedom 43:40. No, nije bilo dovoljno sreće za izgurati do kraja. Dale su zadnji atom snage, borile se do kraja, ali ovaj put bez uspjeha. No, vrijeme igra za njih i uz kvalitetan rad sve se može postići, kazali su nam iz Ženskog košarkaškog kluba Posušje.

Radioposusje.ba

Objava Juniorke ŽKK Posušje pobjedom u polufinalnom turniru izborile državnu medalju: Slijedi finale u Sarajevu pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?