U Ljubuškom svečano prisegnulo 63 kadeta i kadetkinja

U Ljubuškom svečano prisegnulo 63 kadeta i kadetkinja

Link na izvornu vijest

U Kulturnom centru u Ljubuškom u ponedjeljak je upriličena svečana prisega polaznika temeljne policijske obuke prve razine Ministarstva unutarnjih poslova ŽZH.

Svečanu prisegu položila su 63 kadeta i kadetkinje, od kojih je 47 muškaraca i 16 žena, a radi se o 42. generaciji kadeta FUP iz MUP-a ŽZH.

Ministar MUP-a Županije Zapadnohercegovačke Mladen Bebek osvrnuo se na činjenicu da ova županija već godinama nosi epitet jednog od najsigurnijih prostora za život u BiH dodavši da je današnjom prisegom dovršen proces kojim je MUP ŽZH dobio 101. mladog policijskog službenika.

U svom govoru poseban naglasak je stavio na profesionalno, savjesno i odgovorno obavljanje posla, a istaknuo je i gradnju Edukacijsko-obučnog centra kao jedinstvenog kompleksa ove vrste na području Hercegovine.

Nazočnima se obratio i policijski komesar Uprave policije MUP-a ŽZH Ivan Brkić koji je čestitao kadetima na dobivanju čina policajac, a ujedno je iskoristio priliku da se zahvali „ratnoj generaciji“ policijskih službenika od kojih većina odlazi u mirovinu.

Kadeti će već danas po polaganju prisege biti raspoređeni u organizacijske jedinice Uprave policije MUP-a ŽZH na području Ljubuškog, Gruda, Širokog Brijega i Posušja, izvijestio je Radio Ljubuški.

Post U Ljubuškom svečano prisegnulo 63 kadeta i kadetkinja je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?