Marko Koštro najbolji u matematici petih razreda

Marko Koštro najbolji u matematici petih razreda

Link na izvornu vijest

U srijedu, 29. svibnja 2024. godine u Osnovnoj školi Kočerin je održano natjecanje u krasnoslovu četvrtih razreda i matematike učenika petih razreda.

Krasnoslov

  1. mjesto Marija Šušak, Prva osnovna škola Široki Brijeg ( učiteljica Milka Čuljak);
  2. mjesto Anica Mijatović, Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić Humac (učiteljica Tijana Rupčić);
  3. mjesto Šimun Nikolić, Osnovna škola Ruđera Boškovića Grude (učiteljica Marijana Tomas).

Matematika

  1. Marko Koštro, Osnovna škola Franice dall’era Vir (učiteljica Mirjana Đerek);
  2. Jakov Mišetić, Osnovna škola Marka Marulića (učiteljica Marijana Rupčić);
  3. Gabrijel Kovač, Osnovna škola Ivana Mažuranića Posušje (učiteljica Dunja Penava).

S velikim ponosom i radošću želimo Vam čestitati na izvanrednim rezultatima koje ste postigli na natjecanju. Vaša posvećenost, trud i marljivost su se isplatili i donijeli vam zaslužena priznanja. Vaša postignuća nisu samo osobni uspjeh, već i ponos za našu školu i zajednicu, a pokažete li istu strast i predanost u svim aspektima života, pred vama su velika dostignuća.

Čestitke također idu i učiteljicama koje su pripremale učenike za natjecanja. Njihov trud, podrška i stručnost bili su ključni za uspjeh svakog učenika.

Nastavite njegovati ljubav prema znanju i usavršavanju, vaš uspjeh je inspiracija svima nama i dokaz da se trud uvijek isplati, poručuju iz Ministarstva.

Objava Marko Koštro najbolji u matematici petih razreda pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?