Niz sponzorskih aktivnosti HT Eroneta: Od ravne Posavine do Neuma i Hutova

Niz sponzorskih aktivnosti HT Eroneta: Od ravne Posavine do Neuma i Hutova

Link na izvornu vijest

Proteklih nekoliko dana, od sjevera do juga Bosne i Hercegovine, održano je nekoliko atraktivnih događanja iz područja sporta, zdravlja, turizma, rekreacije, tradicije, kulture i znanosti koje je sponzorski podržao HT Eronet.

U Posavini je, u povodu međunarodnog Dana rijeke Save, a ususret Danima Tolise 2024., održana regata kajacima, kanuima i SUP daskama, od Domaljevca do Tolise.

Bogatim kulturnim programom otvorena je 18. manifestacija Dani Tolise 2024. koja promiče kulturu, tradiciju i vrijednosti posavskoga kraja.

U Mostaru je održan 20. jubilarni međunarodni znanstveni simpozij Mostarska psihijatrijska subota koja je okupila eminentne predavače iz svih medicinskih centara regije, a predavanja su, između ostalih, održali čuveni psihijatri, akademici Miro Jakovljević, Dragan Babić i prof. dr. Veljko Đorđević.

Još jedan vikend u znaku biciklizma, obilježen je Ćiro biciklijadom koja se ovoga puta vozila od Hutova do Neuma, a koju je organizirala Udruga “HerzegovinaBike” u suradnji s općinom Neum i udrugom KRON. Biciklijada se vozila kroz neumsko zaleđe, promovirajući ruralni turizam i lokalna domaćinstva, ali i zdrav način života.

U Mostaru je bilo živo i veselo na dvodnevnom međunarodnom nogometnom turniru Tiki-Taka 2024. za 2014. i 2013. godište, na kojemu su sudjelovale ekipe iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije.

FOTO: Tolisa.info, HercegovinaBike

 

The post Niz sponzorskih aktivnosti HT Eroneta: Od ravne Posavine do Neuma i Hutova first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?