U Općini Grude upriličen svečani prijam za nagrađene učenike Glazbene škole

U Općini Grude upriličen svečani prijam za nagrađene učenike Glazbene škole

Link na izvornu vijest

Danas je u prostorijama Općine Grude upriličen svečani prijam za nagrađene učenike Glazbene škole Grude. Nagrađene učenike primio je načelnik Ljubo Grizelj sa suradnicima.

U prigodnom obraćanju načelnik je čestitao svim učenicima na osvojenim nagradama, pohvalio njihov trud i rad te poželio puno uspjeha u budućnosti. Istaknuo je kako je otvaranjem srednje glazbene škole u Grudama ukazana prilika učenicima za nastavak razvijanja glazbenih talenata kao i u većim sredinama. Svojim poticajnim i motivacijskim riječima izrazio je želju da mnogi od nagrađenih jednoga dana i sami krenu glazbenim stazama,ali i oni koji to neće mogu biti ponosni na svoje uspjehe kao i mjesto iz kojeg su potječu.

Ravnateljica Glazbene škole Grude Katarina Katura zahvalila se na svečanom prijamu kao i cjelokupnoj potpori Općine Grude u radu Glazbene škole. Pohvalila je trud,rad i zalaganje učenika i njihovih profesora što je u konačnici rezultiralo s 24 prve, 4 druge i 3 treće nagrade na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Nagrađenim učenicima, profesorima i Ravnateljici uručeni su prigodni darovi.

U Općini Grude upriličen svečani prijam za nagrađene učenike Glazbene škole

Post U Općini Grude upriličen svečani prijam za nagrađene učenike Glazbene škole je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?