Veliki humanitarni koncert Antonije Čerkez u Širokom Brijegu

Veliki humanitarni koncert Antonije Čerkez u Širokom Brijegu

Link na izvornu vijest

Humanitarni koncert Antonije Čerkez bit će održan u ponedjeljak, 10. lipnja, s početkom u 20:00 sati u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

U trenutku kada svjetla pozornice budu usmjerena na finale Zvezda Granda, među finalistima će se naći i jedna posebna mlada žena – Antonija Čerkez, jedina Hercegovka koja je dospjela do ovog prestižnog finala.

Antonija dolazi iz Širokog Brijega, a njezina priča je priča o hrabrosti, predanosti i srcu koje kuca za druge.

Bez obzira na ishod finala, Antonija je donijela odluku koja odražava njenu veličinu – održat će veliki humanitarni koncert u svom rodnom gradu, Širokom Brijegu.

Sav prihod od koncerta bit će doniran domu “Marija Naša Nada”, ustanovi koja pruža skrb djeci s poteškoćama u razvoju iz cijele Hercegovine. Ova institucija predstavlja nadu i podršku mnogim obiteljima, a Antonijina inicijativa pokazuje njezinu duboku povezanost s zajednicom iz koje potječe.

Ovaj događaj obećava da će biti večer ispunjena emocijama, glazbom i iznenađenjima. Antonija je za naš portal otkrila da priprema posebna iznenađenja i goste koji će uveličati ovaj koncert, čineći ga nezaboravnim iskustvom za sve prisutne.

Antonija Čerkez nije samo uspješna pjevačica koja puni klubove diljem Europe, ona je i žena s velikim srcem. Ova humanitarna gesta još jednom potvrđuje njezinu posvećenost i ljubav prema rodnom kraju i ljudima koji su joj pružili podršku na putu do uspjeha.

Oduvijek sam osjećala duboku povezanost s mojim Širokim Brijegom. Dom ‘Marija Naša Nada’ radi nevjerojatan posao i želim im pomoći koliko god mogu, izjavila je Antonija. Ovaj koncert je moj način da se zahvalim svima koji su bili uz mene i da dam svoj doprinos zajednici koja me uvijek podržavala.

Pozivamo sve ljude dobrog srca da se pridruže ovoj plemenitoj akciji i podrže Antoniju u njenoj misiji. Neka ovaj koncert bude svjedočanstvo snage zajedništva i ljubavi, jer kad se srca spoje, čuda su moguća.

Antonija Čerkez, Hercegovka velikog srca i izuzetnog talenta, pokazuje da uspjeh nije samo u postignućima, već i u sposobnosti da inspiriramo i pomažemo drugima.

Vidimo se 10. lipnja u 20:00 sati.

Post Veliki humanitarni koncert Antonije Čerkez u Širokom Brijegu je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?