Zapažen rezultat Škole nogometa NK Ljubuški na prestižnom „Dalmatinko Cupu“

Škola nogometa NK Ljubuški vratila se s uspješnog nastupa na prestižnom međunarodnom turniru Dalmatinko Cup, održanom u Zadru od 30. svibnja do 2. lipnja 2024. godine. Ovaj turnir, koji okuplja preko 220 ekipa iz cijelog svijeta, pružio je mladim nogometašima iz Ljubuškog priliku da odmjere snage s vršnjacima iz renomiranih klubova kao što su Fenerbahce, Shakhtar Donetsk, Inter Milan, Southampton, Hajduk Split, Dinamo Zagreb i mnogi drugi.

Posebno se istaknula generacija 2015., koja je osvojila 4. mjesto, te se našla u društvu klubova poput Monze, Kopra i Zadranove. Ovaj uspjeh, kao i cjelokupni nastup svih ekipa NK Ljubuški, potvrđuje kvalitetan rad u klubu i najavljuje svijetlu budućnost za ove mlade talente.

“Ponosni smo na naše dečke i njihov nastup na Dalmatinko Cupu,” izjavio je Andrej Markić, voditelj Škole nogometa NK Ljubuški. “Ovo je za većinu njih prvo ovakvo iskustvo, zbog čega smo iznimno zadovoljni prikazanim, kako na terenu, tako i izvan njega. Vjerujemo da su dobri temelji postavljeni i da će nam svima ovo biti veliki motiv za nastavak rada.“

Dalmatinko Cup nije samo nogometno natjecanje, već i nezaboravno iskustvo ispunjeno druženjem, novim poznanstvima i zabavom. Mladi nogometaši su imali priliku upoznati vršnjake iz različitih kultura, razmijeniti iskustva i stvoriti uspomene koje će trajati cijeli život.

NK Ljubuški zahvaljuje svim roditeljima, navijačima i prijateljima kluba na podršci te najavljuje nastavak rada s mladim talentima, koji su već sada ponos grada i imaju potencijal postati istaknuta imena u svijetu nogometa.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?