Raspjevani studenti – unikatan primjer zajedništva mladosti iz cijele BiH

Raspjevani studenti – unikatan primjer zajedništva mladosti iz cijele BiH

Link na izvornu vijest

Još jedna epizoda emisije „Velike priče malih ljudi“ snimljena je u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru.

Ekipa emisije je pronašla unikatan slučaj zajedništva studenata iz cijele Bosne i Hercegovine koji su se skupili u jedan mini orkestar i zabavljaju svoje kolege i kolegice glazbom i pjesmom. No, ako sagledamo malo bolje ni Uprava ne uživa ništa manje u izvedbama ovih mladih glazbenika, barem je tako otkrila Anita Glibić ravnateljica centra.

Studenti iz Kiseljaka, Vareša, Busovače, Čapljine i Žepča spojili su svoje snage uz glazbene instrumente kako bi svakodnevni boravak u Studentskom centru i naporni dani uz knjigu bili što bolji i opušteniji. Na pitanje ima li danas romantike uz glazbu, svi se složili kako je to izumrlo možda čak u vremenu naših baka i djedova, ali složno kažu kako im je to sigurno plus kod pronalaska svoje ljepše polovice.

Na repertoaru se nađe svašta nešto od glazbenih numera, od narodnih do pop, po svačijem ukusu nešto.

Ono što sigurno intrigira kako je ovo hvalevrijedna inicijativa, možemo slobodno reći unikata u BiH.

Za emisiju „Velike priče malih ljudi“ Iva Babić otkrila je kako veliku podršku i potporu imaju upravo od ravnateljice Glibić koja ima sluha za potrebe mladih ljudi koji borave u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru.

Kako se to mladi zabavljaju i uživaju u studentskim danima možete pogledati u još jednoj emisiji „Velike priče malih ljudi“.

Post Raspjevani studenti – unikatan primjer zajedništva mladosti iz cijele BiH je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?