Mate Pavić osvojio Roland Garros u parovima

Mate Pavić osvojio Roland Garros u parovima

Link na izvornu vijest

Australian Open osvojio je 2018. u paru s Austrijancem Oliverom Marachom, dvije godine kasnije s Brazilcem Brunom Soaresom uzeo je US Open, a 2021. Wimbledon, kada je igrao sa sunarodnjakom Nikolom Mektićem. Uz to, Pavić ima tri naslova na Grand Slam turnirima u mješovitim parovima, prenosi Index.hr.

Pavić je trenutno najbolji igrač parova prema ATP ljestvici. U sjajnoj teniskoj karijeri osvojio je 37 titula uz omjer od 435 pobjeda i 222 poraza. Prema službenim podacima, samo od turnira zaradio je 5.8 milijuna dolara.

Pavić je prije slavlja ove godine dva puta u karijeri igrao finale Roland Garrosa te je u njima gubio, ali je dočekao i iskoristio treću priliku.

U prvom setu finala, kod 5:5, Talijani su propustili čak četiri break-prilike. Pavić i Arevalo su odmah nakon spašenog neizvjesnog gema napravili break i time dobili prvi set. U drugoj dionici Talijani su prvi došli do breaka kod 1:1, ali su Pavić i Arevalo odmah vratili izgubljeno, a naknadno još jednom oduzeli servis suparnicima, koji je bio dovoljan na putu do pobjede.

Pavićev teniski partner, 33-godišnji Arevalo, danas je osvojio svoj drugi Grand Slam u karijeri, a premijerni je uzeo u Roland Garrosu 2022. godine.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?