U kolicima hodočastio s prijateljima iz Livna i došao u Međugorje

U kolicima hodočastio s prijateljima iz Livna i došao u Međugorje

Link na izvornu vijest

U petak popodne 7. lipnja, na svetkovinu Presvetog Srca Isusova šestero mladih hodočasnika iz sela Podhum, Mišin i Golijevo, koji se nalaze u okolici Livna stigli su u  Međugorje. Okupio ih je Jozo Klišanin, 32-godišnji mladić koji je nepokretan već devet godina, zbog prometne nesreće koja ga je vezala za kolica, prenosi Međugorje.info

Na hodočašće u  Međugorje krenuli su dakle Jozo Klišanin (32) u kolicima, Josip Magić (41), Delfa Klišanin (29), Andrea Miloloža (25), Pave Pavlinović (24) i Jelena Roguljić (24) u srijedu 5. lipnja i u hodu su bili tri dana.

O svojoj želji za hodočašćem Jozo je kazao: „Već devet godina od kako se dogodila moja prometna nesreća planiram ići na hodočašće u Međugorje. Ekipa za ovo hodočašće se oformila prije 3-4 mjeseca, kad smo sjeli i dogovorili se. Ljudi iz našeg kraja svake godine idu na razna hodočašća, pa tako i članovi naših obitelji i mi smo se onda ove godine prvi put odlučili uputiti baš u  Međugorje. Uz čvrstu vjeru i naše zajedništvo svladali smo sve prepreke i stigli do cilja. Osjećaj je neopisiv, miješa se radost, blagostanje, iscrpljenost, umor… jednostavno baš jedan ‘mix’ emocija koje se zapravo riječima ne mogu ni opisati. Bio je važan korak, jer želimo prvenstveno dokazati sebi te motivirati druge da uz čvrstu vjeru u Boga i u sebe samoga, svaki san je ostvariv“ – kazao je Klišanin.

Objava U kolicima hodočastio s prijateljima iz Livna i došao u Međugorje pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?