Mostar: Vatrogasci opet u akciji uklanjanja zmije

Mostar: Vatrogasci opet u akciji uklanjanja zmije

Link na izvornu vijest

Mostarski vatrogasci tijekomsubote opet su bili uakciji uklanjanja zmije, ovaj put u ulici Stjepana Radića. S početkom proljetno – ljetne sezone neprestano stižu vijesti o pozivima vatrogascima zbog uklanjanja zmija, a nedavno su mostarski vatrogasci sami od sebe nabavili alat u borbi sa zmijama.

Petar Jurić, zapovjednik Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar ranije je rekao kako se najčešće radi na uklanjanju poskoka. ”Poskok je ta najotrovnija zmija u cijeloj Europi i kod nas je najzastupljenija i najčešće zmije koje uklanjamo su poskoci”, rekao je za N1 je Jurić. Poručio je građanima da paze da okućnica bude uredna, da pomoćne prostorije, garaže, šupe budu uredne i čiste i da se pazi šta se nalazi unutra, a ako vide zmiju savjetovao je da zovu vatrogasce koji pokušavaju učiniti sve Inače, prema izvještaju civilne zaštite HNŽ-a, mostarski vatrogasci su u subotu pored oe intervencije imali i dvije intervencije otvaranja stana, jedna u ulici Blajburških žrtava, dok je druga intervencija bila ulici Hamida Vuka.

 

The post Mostar: Vatrogasci opet u akciji uklanjanja zmije first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?