Grudsko ljeto počinje 28. lipnja, otvorene prijave za futsal turnir

Grudsko ljeto počinje 28. lipnja, otvorene prijave za futsal turnir

Link na izvornu vijest

Krenule su pripreme za početak još jedne sportsko-zabavne manifestacije – “Grudsko ljeto”! Ova godina donosi obilje uzbuđenja i natjecanja, a sve počinje 28. lipnja 2024. na sportskom centru u Grudama.

Središnji događaj ovog ljeta je futsal turnir za seniore, koji obećava nezaboravnu borbu za prestiž i nagradni fond koji će sigurno privući najbolje timove iz regije. Nagradni fond ovogodišnjeg turnira iznosi  13 500 KM, što svakako čini ovaj događaj jednim od najatraktivnijih u regiji.

Prvoplasirana ekipa će kući odnijeti glavnu nagradu od 8000 KM, dok će drugoplasirana i trećeplasirana ekipe dobiti 3000 KM, odnosno 1000 KM. No, to nije sve! Organizatori su također osigurali novčanu nagradu od 500 KM za četvrto mjesto, dok će ekipe koje završe od 5. do 8. mjesta dobiti po 250 KM. Kotizacija po ekipi iznosi 200 KM, pružajući priliku svakom timu da se natječe za velike nagrade.

Ali to nije jedini događaj koji će razveseliti ljubitelje sporta ovog ljeta u Grudama. Uz futsal turnir za seniore, organiziran je i turnir za juniore rođene 2009. godine i mlađe. Za mlade nade, koji su srce svakog sportskog događaja, organizatori su osigurali posebnu nagradu od 300 KM za prvoplasiranu ekipu. Drugoplasirana i trećeplasirana ekipa bit će nagrađene peharima i medaljama, čime se nagrađuje talent i trud najmlađih.

No, radost natjecanja nije ograničena samo na seniorske i juniorske timove. Pozivni turnir za veterane dodatno će začiniti atmosferu “Grudskog ljeta”, pružajući priliku iskusnim igračima da se ponovno susretnu na terenu i podsjete na stara vremena.

Sportsko zabavna manifestacije “Grudsko ljeto” je i prilika za zajedništvo, zabavu i druženje. Stoga, bez obzira jeste li ljubitelj futsala ili samo tražite dobru zabavu, svakako posjetite Grude ovog ljeta i budite dio jednog od najuzbudljivijih sportsko-zabavnih događaja u Hercegovini!

Prijave za naš futsal turnir su i službeno otvorene, ove godine dosta jači nagradni fond nego prošlih godina i prilika da sve ekipe koje uđu u četvrtfinale osvoje novčane nagrade. Također, kotizacije za turnir za mlađe uzraste neće biti, a prva tri mjesta će dobiti vrijedne nagrade. Očekuje vas još dosta noviteta, vidimo se brzo, poručili su organizatori.

Sve dodatne informacije i prijave možete dobiti na kontakt telefon 063 493 633 i 063 489 058. Prijave ekipa su do 26. lipnja 2024. godine.

grude-online.info

Post Grudsko ljeto počinje 28. lipnja, otvorene prijave za futsal turnir je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?