NATJEČAJ ZA POSAO – Agencija Delta Security d.o.o. Čitluk

NATJEČAJ ZA POSAO – Agencija Delta Security d.o.o. Čitluk

Link na izvornu vijest


Postanite dio tima Agencije Delta Security d.o.o. Čitluk i zajedno s nama učinite živote naših klijenata sigurnim i lagodnim.

RADNO MJESTO – OPERATER U DOJAVNOM CENTRU – 2 izvršitelja

Mjesto rada:
Čitluk

Posebni uvjeti:

SSS
Nije potrebno radno iskustvo, osigurana obuka
Poznavanje rada na računaru (MS office paket)
Predanost poslu i motiviranost za rad
Pokazivanje inicijative i entuzijazma u radu

Opis poslova:
Nadzor i kontrola rada sustava tehničke zaštite štićenih objekata, komunikacija sa interventnim timovima, korisnicima usluga i ostali poslovi dojavnog centra

Nudimo Vam:
Stimulirajuća primanja
Mogućnost stalnog radnog odnosa i certificiranje za posao operatera
Ugodnu radnu atmosferu

Ukoliko zadovoljavate uvjete pošaljite nam prijavu sa kratkim životopisom na mail: [email protected] ili na adresu: Agencija DELTA SECURITY d.o.o., Gospodarska zona Tromeđa II, broj 3., 88260 Čitluk.

*natječaj traje 15 dana od dana objave 10.06.2024. godine. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni pismenim putem u roku od 8 dana od dana donošenja Odluke o izboru.

The post NATJEČAJ ZA POSAO – Agencija Delta Security d.o.o. Čitluk appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?