Posušanka Jelena Galić ide u Afriku, mjesec dana bit će na ispomoći sirotištu u Beninu

Posušanka Jelena Galić ide u Afriku, mjesec dana bit će na ispomoći sirotištu u Beninu

Link na izvornu vijest

Načelnik općine Posušje Ante Begić i pomoćnica načelnika Ivanka Arapović Galić, susreli su se danas u zgradi Općine s predsjednikom i voditeljem duhovno humanitarne udruge „Kap ljubavi“, fra Jozom Radošom – Đokom i Jelenom Galić, volonterkom spomenute udruge iz Tomislavgrada.

Tom prilikom gosti su im kratko predstavili Udrugu i hvale vrijednu humanitarnu akciju namijenjenu sirotištu u Beninu.

Naime, sljedeći mjesec njih pet, Mara Čuić, Josipa Perković, Tomislava Dukić ,Dražana Perković i spomenuta gošća Jelena Galić, inače naša Posušanka, odlaze volontirati u Domu Sv. Ivana Pavla II. U selu Hondji, u kome su smještene djevojčice bez odgovarajuće roditeljske skrbi.Kako smo saznali „Kap ljubavi „ pomaže i djecu van sirotišta .

Ovo sirotište otvoreno je 2015. godine nakon poplave koja je pogodila južni dio države Benin kada su mnoga djeca ostala bez roditelja i osnovnih uvjeta za život.

Načelnik Begić je tijekom susreta kazao kako će se Općina Posušje sa zadovoljstvom uključiti u ovu plemenitu akciju, a navedimo kako se i svi žitelji u nju mogu uključiti putem humanitarnog telefona 092 890 885. Pozivom na taj broj donirate 2 KM za pomoć najugroženijima u Beninu, a vaše donacije možete uplatit i putem žiro računa:

Donacije za Afriku:

Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH
Broj računa: 3382302263480310
ili
IBAN: BA393382304863481793
SWIFT: UNCRBA22
Banka: UniCredit Bank BOSNA I HERCEGOVINA
Adresa banke: KARDINALA STEPINCA BB, MOSTAR, BIH

Objava Posušanka Jelena Galić ide u Afriku, mjesec dana bit će na ispomoći sirotištu u Beninu pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?