Široki i Antonija se vole: Širokobriježani dobro napunili dvoranu na Pecari

Široki i Antonija se vole: Širokobriježani dobro napunili dvoranu na Pecari

Link na izvornu vijest

Sve popularnija mlada Širokobriježanka Antonija Čerkez večeras je dobro napunila dvoranu Pecara u rodnom gradu gdje je više tisuća ljudi došlo na njezin koncert kojeg je Antonija u potpunosti namijenila u humanitarne svrhe.

I sama je bila iznenađena kad su još štićenici Doma Marija naša nada uručili na bini poklone i cvijeće kao znak zahvalnosti upravo za ovaj koncert kojeg je Antonija organizirala baš kako bi pomogla ovom poznatom širokobriješkom centru.

Antonija je na ovaj koncert povele i svoje prijatelje, odnosno goste koji su također nastupili na ovom koncertu.

Sve u svemu lijepa večer u Širokom Brijegu, lijepa večer za Široki ali lijepa večer i za Antoniju koja sigurno može biti ponosna i na koncert i na svoje sugrađane koji su došli zapjevati s njom u Gradsku dvoranu na Pecari.

Antonija je sasvim sigurno ovim koncertom lijepo pomogla širokobriješki centar Dom Marija naša nada. Jedno veliko hvala za Antoniju!

www.abcportal.info

 

The post Široki i Antonija se vole: Širokobriježani dobro napunili dvoranu na Pecari first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?