Spektakularna snimka prvog skoka s litice u Parku prirode Blidinje

Spektakularna snimka prvog skoka s litice u Parku prirode Blidinje

Link na izvornu vijest

Na Instagram profilima stranica Visit Blidinje i Visit Herzegovina objavljena je zadivljujuća snimka prvog BASE Jumpa izvedenog u Parku prirode Blidinje, na lokalitetu Veliki Kuk.

Izrazili su ponos zbog činjenice da se Park prirode Blidinje sve više prepoznaje i kao atrakcija za one željne adrenalina.

Ovo mjesto je samo po sebi nevjerojatno, a kada se od tu pojedinci odvaže i skočiti, onda je promatranje svega toga nešto najbolje što vam se može dogoditi, napisali su.

Litice Velikog Kuka su jedne od najvećih u ovom dijelu Europe sa preko 1300m kamenih klisura koje nadopunjuju jedna drugu do iznad 1800mnv.

Kada tu dodamo i najdublji kanjon u ovom dijelu Europe, Kanjon Dive Grabovice koji seže preko 1800m u visinu, onda sigurno znamo da je to mjesto pogodno i za ovakve podvige. Visina litica i dubina te dužina kanjona savršeni su za prelete koji mogu biti i najduži na Balkanu pa i šire.

Jednom riječju, spektakularno! Tako možemo opisati ovaj video sa glave jednog od skydivera a s ponosom ga dijelimo sa vama, stoji u objavi stranice Visit Blidinje.

Ujedno su uputili zahvalu momcima na ovom smjelom pothvatu, kao i Zehrudinu Isakovićukoji je došao na ovu ideju te ih doveo do ovog mjesta i organizirao cijeli događaj.

Skok od kojeg se ledi krv u žilama izveli su inače Robert PecnikMatevž Lukić, Edo Senica te Nejc Sedovnik. 

Objava Spektakularna snimka prvog skoka s litice u Parku prirode Blidinje pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?