Ivandanjski turnir Ružići: Revijalna utakmica u spomen na Mirkasa i Rudića

Ivandanjski turnir Ružići: Revijalna utakmica u spomen na Mirkasa i Rudića

Link na izvornu vijest

U srijedu, 19. lipnja s početkom u 21 sati, na školskom igralištu u Ružićima, u sklopu malonogometnog Ivandanjskog turnira, odigrat će se revijalna nogometna utakmica, posvećena sjećanju na rano preminule prijatelje turnira, Mirka Marijanovića-Mirkasa i Ivicu Mikulića-Rudića.

Ovaj turnir nosi neizbrisiv pečat uspomena za mnoge, a među njima su se isticali Mirkas i Ivica, poznati po svojoj dobroti i velikom srcu.

Mirkas je bio stalni sudionik turnira od samih početaka, pridonoseći svojim angažmanom kako na terenu, tako i organizacijski. Njegova posvećenost ovom događaju ostavila je neizbrisiv trag.

Ivica, sa svojom nevjerojatnom pozitivnom energijom, uvijek je unio vedrinu na teren. Njegov duh, šale i srdačnost ostavljali su trag na svima koji su ga poznavali. Bio je strastveni igrač i vođa svoga tima, te velikodušan prijatelj svima.

Na terenu će se naći i zaigrati poznata lica poput Jerka Leka, Ivana Krstanovića, Louisa Ibaneza, Nikole Pokrivača, Josipa Tadića, kao i ekipa sastavljena od Mirkasovih i Ivičinih prijatelja.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje nogometa i prijatelje Mirkasa i Ivice da se pridruže ovoj revijalnom utakmici i svojom nazočnošću uveličaju spomen na ova dva čovjeka.

U nastavku pogledajte video prilog prošlogodišnje revijalna utakmice:

grude-online.info

Post Ivandanjski turnir Ružići: Revijalna utakmica u spomen na Mirkasa i Rudića je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?