The Guardian: Luka Sučić nasljednik je Modrića

The Guardian: Luka Sučić nasljednik je Modrića

Link na izvornu vijest

Engleski The Guardian objavio je detaljnu taktičku analizu, proučavajući svakog igrača na finalnom popisu za Euro. U članku su najavili prvenstvo u kojem će se 24 reprezentacije boriti za titulu. Posebnu pažnju posvetili su Hrvatskoj, predstavljajući je s intrigantnom tezom.

Naime, za glavnu snagu i slabost Vatrenih naveden je Luka Modrić.

“Playmaker možda sada ima 38 godina, ali pokazao je u svojim nastupima za Real Madrid da je kao i uvijek dobar s loptom”, predstavljen je prvo u pozitivnom tonu kapetan Hrvatske, a onda u jednu ruku i kao ‘mana‘

Ne sam igrač, već njegova prisutnost znači da drugi igrači moraju igrati na pozicijama koje za njih nisu nužno najbolje”, piše za Modrića u tekstu.

Nastavno na Modrića, Luka Sučić nazvan je njegovim nasljednikom. U nedavnom susretu s Portugalom mladi Sučić oduševio je sve, te je vrlo izgledan njegov transfer ovog ljeta iz RB Salzburga. U tekstu, aglašen je njegov “izvanredan talent”, kao i njegova “iznimna odmjerenost” te “izravniji pristup” u usporedbi s trenutnim maestrom sredine terena.

Od ostalih igrača, Ivan Perišić prozvan je legendom, Dominik Livaković specijalistom za penale, Joško Gvardiol obrambenim osloncem, a Bruno Petkovićem jedinstvenim.

The post The Guardian: Luka Sučić nasljednik je Modrića first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?