Svečano otvorenje M ART medicinskog centra

Svečano otvorenje M ART medicinskog centra

Link na izvornu vijest

S ponosom vas obavještavamo da je uspješno održano svečano otvorenje M ART medicinskog centra, koje se odvijalo 6. lipnja na veličanstvenoj tvrđavi Herceg Stjepana u Ljubuškom. Otvorenje je bilo ispunjeno spektakularnim programom i eminentnim gostima iz različitih sfera društva Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Ovaj specijalni događaj označio je početak nove ere u estetskoj medicini u Bosni i Hercegovini, gdje ćemo našim pacijentima pružati ekskluzivnu njegu i pristup najinovativnijim tretmanima.

Naši gosti su srdačno dočekani od strane članova našeg tima te su uživali u bogatom programu koji smo pripremili. Jedan od vrhunaca večeri bio je jedinstveni umjetnički performans umjetnice Tamare Herceg, koja je uživo pred uzvanicima stvarala umjetnička djela. Osim što je uveličala naš event, Tamara je stvorila jedinstvena umjetnička djela koja su izložena u našem centru i dostupna za prodaju, čime dodatno ističemo našu povezanost s umjetnošću i estetikom.

Tijekom večeri, gosti su sudjelovali u tomboli i svojim doprinosima podržali rad M ART Fondacije, koja će se boriti protiv raka dojke i pružati našim pacijenticama konstantnu podršku kroz razne radionice i grupe podrške.

Ovaj izvanredan događaj bio je moguć zahvaljujući nesebičnoj podršci naših sponzora: DŽAJIĆ COMMERCE, INEL, LEDA, INVICTUS i BEGIĆ. Njihove donacije i potpora omogućili su nam realizaciju ovog spektakularnog eventa te su značajno doprinijeli našem radu. Posebno zahvaljujemo gradu Ljubuški što nam je pružio priliku da održimo ovu svečanost na toj specifičnoj lokaciji, gdje se do sada nije održao nijedan sličan događaj.

M ART medicinski centar uskoro otvara svoja vrata za naše pacijente, pružajući im najinovativniju njegu i pristup najnovijim tehnologijama u estetskoj medicini. Naš stručni tim kontinuirano se usavršava kako bismo našim klijentima pružili personalizirane tretmane i izvanredne rezultate.

Uz estetske tretmane, ponosni smo i na našu inovativnu uslugu M ART Savjetovanja, koja uključuje psihološko savjetovanje naših pacijenata, kao i grupe podrške i radionice za žene koje su prošle kroz teško iskustvo raka dojke. Ovaj pristup omogućava nam pružanje cjelovite njege, koja uz fizički izgled obuhvaća i psihološku dobrobit naših pacijenata.

S ponosom najavljujemo da smo najinovativnija estetska poliklinika u Bosni i Hercegovini, posvećeni podizanju standarda u pružanju estetske njege. Radujemo se što ćemo uskoro imati priliku dočekati naše prve pacijente i omogućiti im vrhunsku njegu i iskustvo.

Ovo je samo prvi u nizu naših spektakularnih događaja kojima osnažujemo našu zajednicu i potičemo naše pacijente na aktivno sudjelovanje u raznim radionicama, kongresima i eventima. Budite uz nas u našoj misiji unaprjeđenja estetske medicine i podržite nas u našim budućim projektima.

S poštovanjem,

M ART medicinski centar

Kontakt osoba

Edina Hadžalić – CEO & Founder

[email protected]

+49 176 28930848

+387 63 878 800

The post Svečano otvorenje M ART medicinskog centra first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?