Na Babovcu počeo “Ljubuški cup 2024.”

Na Babovcu počeo “Ljubuški cup 2024.”

Link na izvornu vijest

Škola nogometa NK Ljubuški organizira “Ljubuški Cup”, međunarodni nogometni turnir koji će se održati danas, sutra i prekosutra na stadionu Babovac. Ovaj sportski događaj okupio je 38 ekipa u tri kategorije (U7, U8, U10) iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Ekipa Radija Ljubuški je danas posjetila turnir i razgovarala s trenerom nogometaša Ljubuškog Andrejem Markićem.

“U zadnjih dvije godine naša djeca, djeca Nogometnog kluba Ljubuški dosta sudjeluju na turnirima, uglavnom u Hercegovini i susjednoj Dalmaciji. Uz njihove nogometne vještine, na tim turnirima željeli smo vidjeti i kako djeca reagiraju na različite pritiske, ipak radi se o djeci. Nakon tih turnira, odlučili smo organizirati i turnir u Ljubuškom kako bi vidjeli reakciju djece pred domaćim navijačima, a htjeli smo da i njihovi roditelji i prijatelji kluba dobiju priliku pogledati djecu na jednom doista kvalitetnom turniru”, kazao je Markić.

Dodao je da je u sklopu turnira organizirano i predavanje za djecu vezano za zdravu prehranu.

„Živimo u vremenima u kojima je prehrana jako bitna, kako za zdravlje tako i za uspjeh sportaša i htjeli smo djeci skrenuti pažnju da se više baziraju na zdravu prehranu, da što manje konzumiraju neke stvari koje štete njihovu zdravlju. Tako smo u sklopu turnira organizirali jedno predavanje za djecu. Magistrica nutricionizma Nevena Pandža održat će predavanje o povezanosti prehrane sa zdravljem i uspjehom kod sportaša. Čisto da djeca krenu stjecati zdrave navike, ako im bilo što uđe u uho s toga predavanja mi smo napravili jedan veliki uspjeh. Danas će imati predavanje za dvije skupine djece, a predavanje će se održati i u nedjelju za sudionike koji taj dan nastupaju na turniru“, objašnjava Markić.

Danas se turnir igra na tri terena, sutra će se igrati na četiri terena jer će biti ranije završen zbog utakmice nogometne reprezentacije Hrvatske na EURU u Njemačkoj, a u nedjelju će se igrati na dva terena.

Markić se ovim putem zahvalio i partnerima turnira Džajić commercu i Bakalar commercu koji su osigurali hranu i piće za sudionike turnira.

Radio Ljubuški

Objava Na Babovcu počeo “Ljubuški cup 2024.” pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?