Ove nedjelje stiže Posuška desetka

Ove nedjelje stiže Posuška desetka

Link na izvornu vijest

I ove godine nas u Posušju u lipnju, 16. lipnja očekuje „Posuška desetka“. Naime, atletski klub Volim trčanje iz Posušja treću godinu za redom organizira natjecanje u trčanju pod nazivom “Posuška desetka”. Riječ je o natjecanju za koje su već počele prijave. Prijaviti se možete online na portalu stotinka.hr.

Utrke će održati u više kategorija i uzrasta. „I ove godine imamo dječje utrke. Njih će biti nekoliko i djeca će biti organizirana prema starosnoj kategoriji, odnosno prema uzrastu. Za odrasle će biti organizirane dvije utrke: štafetna utrka za dva natjecatelja po pet kilometara i središnja utrka od deset kilometara“, kazao je za naš radio Ante Pavličević iz Atletskog kluba „Volim trčanje“.

Prema podacima o prijavama s portala stotinka.hr, već je dosada prijavljeno preko 100 natjecatelja: za utrku od 10 kilometara pojedinačno, prijavljeno je do sada 93 trkača, a za štafetu 8 trkača.

Staza kojom su prošle godine trčali odrasli je bila duga čak deset kilometara i išla je od središta grada, te između kružnih tokova u Rastovači i na Ričini. One pak dječije trčale su se ulicama grada. Za ovu godinu pak, ruta svih utrka prema sadašnjim planovima ostaje ista kao i prošle godine. Start utrke na 10 kilometara i štafetne utrke od 5 kilometara je u 17 sati ispred zgrade općine Posušje. Strat dječjih utrka je u 15. 30 sati, a djeca se prijavljuju taj dan sve do 15 sati. Na utrci mogu nastupati sva djeca rođena od 2011. do 2021. godine.  Osim putem portala stotinka.hr, prijave za utrke od 10 kilometara su moguće i na sam dan utrke i to u vremenu od 14 do 16 sati ispred zgrade općine Posušje.

Podsjetimo, natjecanje u trčanju „Posuška desetka“ održava se treću godinu za redom. Preko 300 trkača se okupilo prošle godine u svim uzrastima iz čak četiri zemlje. Titulu najbržeg natjecatelja na ovoj utrci drži najbolji hrvatski trkač Ivan Dračar iz Imotskog.

Radioposusje.ba

Objava Ove nedjelje stiže Posuška desetka pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?