Antonija Čerkez obukla dres hrvatske reprezentacije zbog čega su je pojedinci napali i ona im je ovako uzvratila

Antonija Čerkez obukla dres hrvatske reprezentacije zbog čega su je pojedinci napali i ona im je ovako uzvratila

Link na izvornu vijest

Mlada pjevačica iz Širokog Brijega Antonija Čerkez nedavno je bila u finalu regionalnog glazbenog natjecanja ”Zvezde Granda” i svi su bili oduševljeni njezinim nastupom. Prije tjedan dana Antonija je nastupila i u Osijeku u sklopu 42. Osječkog ljeta mladih i kako joj je nastup bio na imendan, od organizatora je dobila i cvijeće. Sada je na Instagramu pjevačica iz Hercegovine objavila fotografiju na kojoj nosi dres hrvatske reprezentacije, a ispod ove objave napisani su joj komentari koje Antonija nije očekivala.

“Obučeš li kad igra BiH dres i navijaš li za Bosnu i Hercegovinu? Tvoja je Bosna, a ne Hrvatska”, napisali su joj neki korisnici Instagrama ispod ove objave. Antonija im je odlučila odgovoriti i poručila kako ima pravo obući što god hoće. “Kako nikada ne komentirate kada pjevam ‘Bosnom Behar’, ‘Je l Sarajevo gdje je nekada bilo’ i mnoge druge? Ne razumijem čemu potreba, čim objavim nešto vezano za moju pripadnost jer sam rođena kao Hrvatica, nosim i imam te papire, odmah lupati po tastaturi”, napisala je na početku objave.

“Valjda imam pravo obući što god hoću, pri tome ne želeći nikoga uvrijediti, da se razumijemo. Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva, znam da nije imala tolike uspjehe u sportu, al sam pružila podršku i bila uz istu. I uvijek bi.
Sad je Hrvatska tu i ne vidim koga ja
vrijeđam ovom fotografijom? Da sam obukla dres neke radnom države koja nije uopće evo, s Balkana, pitam se bi li uopće bilo komentara “ti živiš u BiH što nosiš to”. Samo ljubav”, poručila je Antonija.

Ostali pratitelji su joj u komentarima su joj napisali da se ne treba uzrujavati oko ovakvih poruka. “Ma navijaj za koga hoćeš, hejtera ima na sve strane, i mi želimo susjedima više sreće sutra i nadalje… udri brigu na veselje… kod nas se sve gleda kroz politiku, kamo sreće da nije, ti si divna, mila moja, i ne daj se”, pisalo je u jednom komentaru.

Post Antonija Čerkez obukla dres hrvatske reprezentacije zbog čega su je pojedinci napali i ona im je ovako uzvratila je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?