HŠKP: Početak priprema uz odlaske i jedno pojačanje na vratima!

HŠKP: Početak priprema uz odlaske i jedno pojačanje na vratima!

Link na izvornu vijest

Nogometaši HŠK Posušje pripreme za novu sezonu počinju 24. lipnja u 9:00 sati, a u toku priprema planirano je odigravanje sedam pripremnih utakmica.

Plavo-bijeli će nakon uvodnih priprema, središnji dio priprema obaviti na Kupresu. Imena protivnika u pripremnom periodu objavit ćemo naknadno.

U međuvremenu dogodilo se nekoliko promjena u rosteru momčadi. Klub će napustiti osam igrača. 

Produžetak suradnje nije dogovoren s kapetanom Lukom Lučićem, Franom Maglicom, Jovanom Vladimirom Pavlovićem, Arijanom Brkovićem, Nikolom Ilinčićem i Darkom Bašićem. S posudbe se vraćaju Andro Babić u HNK Rijeku, te Mihajlo Jovašević koji se vraća u redove Sarajeva.

Klub je s Antoniom Soldom potpisao ugovor do ljeta 2025. godine. Soldo je u svojoj karijeri nosio dresove NK Široki Brijeg, NK Imotski, HŠK Zrinjski Mostar, NK GOŠK, a na Mokri Dolac se vraća nakon petnaest godina. Ovaj rođeni Širokobriježanin među plavo-bijele dolazi iz HŠK Zrinjski Mostar.

Objava HŠKP: Početak priprema uz odlaske i jedno pojačanje na vratima! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?