Mladim posuškim košarkašicama bronca na turniru u Neumu

Mladim posuškim košarkašicama bronca na turniru u Neumu

Link na izvornu vijest

Ženski košarkaški klub Posušje u srijedu i četvrtak boravio je u Neumu na turniru pod nazivom „Summer Cup“. U jakom međunarodnom turniru, posuške košarkašice uzrasta 2011./2012. godište osvojile su brončanu medalju.

One su naime grupnu fazu odigrale s ekipom Brotnjo iz Čitluka u kojoj su pobijedile rezultatom 32:16, ekipom iz Neuma u kojoj su izgubile rezultatom 13:23. Bio je to prvi tim ovog uzrasta. Mlade posuške košarkašice su izborile utakmicu za treće mjesto gdje ih je čekala ekipa ŽKK Ragusa iz Dubrovnika. Budući da protivnička ekipa nije bila u mogućnosti doći na utakmicu, posuške košarkašice su upisane kao pobjednice.

Na turniru je nastupio i drugi tim ovog kluba. Drugi tim Ženskog košarkaškog kluba Posušje grupnu fazu je odigrao s ŽKK Ragusa iz Dubrovnika i izgubio rezultatom 28:60, te s ekipom ŽKK Sea Stars iz Tivta i također izgubio rezultatom 48:26. Drugi tim je pak odigrao utakmicu i za peto mjesto s ekipom Brotnjo i izgubio rezultatom 40:16.

Ovaj put natjecale su se djevojčice 2011./2012. godište. U grupi A natjecala se prva ekipa Posušja zajedno s ekipama ŽKK Neum, ŽKK Brotnjo iz Čitluka. U drugoj B grupi natjecala se druga ekipa Posušja zajedno s ŽKK Ragusa iz Dubrovnika, ŽKK Sea Stars iz Tivta. Utakmice grupne faze odigrane su srijedu 19. lipnja, a završnica je bila u četvrtak u jutarnjim satima. Riječ je o turniru pod naslovom „Summer Cup“ na koji ove godine stižu košarkašice iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Objava Mladim posuškim košarkašicama bronca na turniru u Neumu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?