FOTO: Održane dječje vatrogasne igre DVD-a Polog

FOTO: Održane dječje vatrogasne igre DVD-a Polog

Link na izvornu vijest

U subotu i nedjelju 22. i 23. lipnja 2024. održane su Druge dječje vatrogasne igre DVD-a Polog.

U oba dana održavanja igara sudjelovalo je ukupno 120 dječaka i djevojčica. Drugi dan pridružili su se kolege i djeca iz PVP Mostar, DVD Ljuti Dolac i DVD Trebižat Ljubuški.

Svi sudionici su na kraju natjecanja dobili medalje i zahvalnice, a najboljima je uručen i pehar.

U sklopu igara predstavljeno je i novo vatrogasno vozilo DVD Polog koje su dobili na korištenje iz PVP Mostar.

DVD Polog se zahvaljuje djeci, roditeljima, članovima društva, sponzorima i svim dragim prijateljima bez kojih bi ovo bilo nemoguće ostvariti.

Bitno je istaknuti kako se ove godine može uočiti napredak u tome da se broj djece udvostručio, natjecanje se proširilo i na ostala dobrovoljna društva.

Iz DVD-a poručuju kako planiraju nastaviti ovaj pozitivan iskorak, raditi na tome kako bi igre svake godine bile što zanimljivije i nastavile prenositi jednu pozitivnu poruku i tako educirati i motivirati naše najmlađe.

Post FOTO: Održane dječje vatrogasne igre DVD-a Polog je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?