Javni poziv za rješavanje imovinsko-pravnih odnosa u svrhu izgradnje kružnih raskrižja „Kaktus“ i „Padine“

Javni poziv za rješavanje imovinsko-pravnih odnosa u svrhu izgradnje kružnih raskrižja „Kaktus“ i „Padine“

Link na izvornu vijest

Na temelju članka 23. Zakona o eksproprijaciji („Službene novine F BiH“,broj:70/07, 36/10, 25/12), u cilju rješavanja imovinsko-pravnih odnosa u svrhu izgradnje Kružnog raskrižja „Kaktus“ na regionalnoj cesti R-425, Općina Čitluk i Kružnog raskrižja “Padine“ na R-425 Općina Čitluk, Ministarstvo prometa i veza HNŽ objavilo je javni poziv.

Navedenim javnim pozivom pozivaju se vlasnici nekretnina koje se nalaze na području katastarskih općina: K.O. GRADNIĆI i K.O. ČITLUK radi pokušaja sporazumnog rješavanja stjecanja prava vlasništva na nekretninama utvrđenim Elaboratom, a koje će se izvlastiti u svrhu izgradnje kružnih raskrižja „Kaktus“ i „Padine“.

Vlasnici nekretnina mogu se javiti u prostorije Općinske službe za prostorno uređenje, imovinsko pravne poslove i katastar zemljišta sa sjedištem u Čitluku, na adresi Trg žrtava Domovinskog rata br. 1, kao i u prostorije Županijskog javnog pravobraniteljstva HNŽ/K sa sjedištem u Mostaru, Kralja Zvonimira br. 14, u roku od osam dana od dana objavljivanja javnog poziva u dnevnom tisku, u vremenu kako je navedeno u javnom pozivu, koji Vam donosimo u nastavku.

Citluk.ba

The post Javni poziv za rješavanje imovinsko-pravnih odnosa u svrhu izgradnje kružnih raskrižja „Kaktus“ i „Padine“ appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?