Novi pjevač Daleke obale je Dean Dvornik

Novi pjevač Daleke obale je Dean Dvornik

Link na izvornu vijest

Iako se vjerovalo kako se popularni bend Daleka obala, nastao davne 1985. godine, do kraja raspao i da ih više nećemo slušati s pozornica, to se ipak nije dogodilo. U pomoć bendu priskočio je Dean Dvornik, koji već neko vrijeme radi u Americi.

Nakon što su pojedini članovi otišli iz grupe, oni koji su ostali nisu željeli da se splitska grupa ugasi. U pomoć su pozvali Deana Dvornika koji je objeručke prihvatio glavni mikrofon u ovom kultnom bendu pa će tako veliki prijatelji pokušati ostvariti želju da publici daju što želi, a to je zvuk Daleke obale na koji su naučili.

O raskolu u bendu dugo se nagađalo, ali iz grupe napominju kako među bivšim članovima nema zle krvi, a zašto je došlo do raskola, Zoran Ukić kaže, na to pitanje nema odgovor.

jesak.info/kultura/vjera/foto-hercegovina-dobila-8-novih-svecenika/459187

”Ja nemam odgovor na to pitanje, to trebaš pitat ljude koji su izašli iz benda. Mene kad vide na ulici ne kažu eno Zoran Ukić, nego Zoki iz Daleke obale. Tako da prestar sam za izmišljat neki novi bend. Kroz vrata možeš ući i izaći, nikad nitko nikoga nije tjerao”, rekao je u razgovoru za In magazin.

Bend iza kojeg su hitovi poput Četrnaest palmi, Od mora do mora, Roza, Sa mi je ža, Ovo nije moje vrijeme samo je mali dio evergreenova koji još uvijek bude emocije kada zasviraju. Vokal koji je obilježio Daleku obalu je Marijan Ban, pa se postavilo pitanje je li on komentirao novu postavu.

”On je u kontaktu s Banom, ja sam ga vidio zadnji put ima dvije godine. Vidi, Bane je moj prijatelj i ja poštujem njegove odluke i on ne želi nikakav publicitet i ne pada mi napamet pričat nešto u njegovo ime”, rekli su Dean i Zoran. ”Bio sam prije koji dan do njega i mi uopće nismo spomenuli glazbu, tri sat smo sjedili i pričali o svemu ali glazbu spomenuli nismo”, kaže Jadran.

Iako živi u Americi, Dvornik kaže kako mu nikakav problem neće predstavljati svirke, a ove godine sa svojom solo pjesmom nastupa i na Splitskom festivalu. ”Sljedeće nema. To mi je zadnja balada i dugo godina je nisam napravio, zadovoljan sam ja, zadovoljni ljudi koji su je čuli. A sad ću se skoncentrirat s drugarima i idemo napraviti par novih pjesama s Dalekom obalom ili je bolje ime Pocepane pantalone”, šali se Dean Dvornik.

The post Novi pjevač Daleke obale je Dean Dvornik first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?