Defile i susret starodobnih Opela čeka nas u subotu u Posušju

Defile i susret starodobnih Opela čeka nas u subotu u Posušju

Link na izvornu vijest

6. susret Opel oldschool Hercegovina će se održati u subotu 13. srpnja. Start je u Širokom Brijegu, a završno druženje u Posušju.

Pozvani su na sudjelovanje svi ljubitelji Opel starodobnih vozila. Ove godine očekuje se oko 130 vozila iz Njemačke, Austrije, Francuske, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Mađarske,Srbije i Švicarske.

Defile kreće u 12 sati iz Širokog Brijega sa Uzarića restoran “Luka” te vožnjom kroz Hercegovinu dolazi se u centar Posušja u glavnu ulicu oko 15:30 sati gdje se kratko zadržavaju, a onda kreću na završnu lokaciju Ilijino Brdo gdje program počinje u 17h . „Tu vas očekuje druženje i zabava uz glazbu i bogatu tombolu. Glavna nagrada je Opel Ascona. Svi koji žele sudjelovati i pratiti defile starih opelina cijeli program mogu zapratiti na klupskoj stranici Opel oldschool club Hercegovina. Dođite i uživajte uz glazbu, jelo i piće po promotivnim cijenama i Opelove stare mašine“, priopćili su iz Opel oldschool club Hercegovina.

U susret događaju okupljanja i defilea starodobnih Opel vozila koji se ove subote okupljaju u Posušju, iz Opel oldschool kluba „Hercegovina“ mole vlasnike automobila da u subotu 13. srpnja oslobode parking u Ulici kralja Tomislava, preciznije od caffe bara Vive do kružnog toka ispod crkve u Posušju u vremenu od 15 do 16 sati zbog velikog broja sudionika Opel Oldschool susreta.

Radioposusje.ba

Objava Defile i susret starodobnih Opela čeka nas u subotu u Posušju pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?