Engleska golom u 91. minuti u finalu!

Engleska golom u 91. minuti u finalu!

Link na izvornu vijest

Engleska je preokretom slavila protiv Nizozemske 2:1 u drugom polufinalu Eura i osigurala plasman u svoje drugo finale zaredom na ovom natjecanju, pridruživši se Španjolskoj u velikom nedjeljnom finalu u Berlinu.

Nizozemci su poveli u 7. minuti golom Xavija Simonsa, no u 18. minuti je Harry Kane izjednačio golom iz jedanaesterca. Pogodak odluke zabio je Ollie Watkins u prvoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena.

Engleska će u finalu, 14. srpnja u Berlinu igrati protiv Španjolske koja je u utorak u Munchenu pobijedila Francusku sa 2-1.

Objava Engleska golom u 91. minuti u finalu! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?