Ljubuški: Potpisani ugovori vrijedni 1.948.000 KM

Ljubuški: Potpisani ugovori vrijedni 1.948.000 KM

Link na izvornu vijest

Grad Ljubuški bio je danas domaćin svečanog potpisivanja ugovora o sufinanciranju projekata Korisnika sa sredstvima koja su osigurana u Proračunu Federacije BiH za 2024. godinu za sljedeće transfere: ”Kapitalni transferi drugim razinama vlasti i fondovima – učešće Vlade FBiH u sufinanciranju kantonalnih/županijskih i lokalnih zajednica – zaštita nacionalnih spomenika”, ”Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za projekte utopljavanja zgrada radi uštede energije” i ”Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za sanaciju šteta nastalih uslijed poplava i klizišta”.

U prostorijama Gradske uprave Ljubuški federalni ministar prostornog uređenja Željko Nedić potpisao je danas ugovore u vrijednosti od 1.948.000 KM. Riječ je o 21 ugovoru kojeg je ministar Nedić potpisao s gradonačelnicima i načelnicima 10 hercegovačkih gradova i općina ; potpisnici su Grad Ljubuški, Grad Široki Brijeg, Općina Grude, Općina Posušje, Grad Mostar, Grad Stolac, Općina Čitluk, Općina Neum, Općina Ravno i Župa svetog Mihovila arkanđela Drinovci Grude. Današnjem potpisivanju ugovora prisustvovao je i dopredsjednik Vlade FBIH i federalni ministar financija Toni Kraljević.

Domaćin susreta, gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić ovom prilikom naglasio je kako je Grad Ljubuški potpisao ugovore vrijedne preko 400.000 KM uputivši zahvalu i istaknuvši kako svaka pomoć koja dolazi s viših razina vlasti puno znači.

Pogledajte video izjave federalnog ministra prostornog uređenja Željka Nedića i gradonačelnika Ljubuškog Vedrana Markotića

Radio Ljubuški

Objava Ljubuški: Potpisani ugovori vrijedni 1.948.000 KM pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?